TV:STÄ TUTTU NÄYTTELIJÄ-KAKSIKKO YHDISTI VOIMANSA

Euro Hoo debytoi laulajana ANTHUANIN uudessa kesäbiisissä Oma loma


Maaliskuussa Vastarinta / Paha olo -tuplasinglensä julkaissut näyttelevä muusikko ANTHUAN alias Anton Kettunen julkaisee uuden riemukkaan Oma loma -kappaleensa. Nyt julkaistu single on täydellinen vastakohta kevään julkaisuihin, joissa mentiin syvälle oman pään ja yhteiskunnan syövereihin.

”Oma loma on yksinkertaisesti rennolla asenteella tehty hyvän mielen kesäbiisi, jossa tavoitellaan ikimuistoista kesää”, kertoo kappaleen sanoittanut Anton Kettunen.

Oma loma syntyi Kettusen ja tuottaja Matti Kankkosen yhteistyössä, ja mukana kuullaan feattaamassa Eero Herrastaalias Euro Hoota, joka astui nyt ensimmäistä kertaa koskaan musakuvioihin. Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa tutustuneet näyttelijät löysivät jo ensitapaamisella yhteisen sävelen, joten nyt toteutunut ensimmäinen yhteistyö tuntui molemmista luontevalta askeleelta.

”Aika on nyt sopiva lähteä tavoittelemaan pitkäaikaista haavetta musiikin saralla”, näyttelijänä, yritysvalmentajana ja somevaikuttajana tutuksi tullut Herranen toteaa.

Anton Kettunen alias Anthuan on julkaissut sooloartistina musiikkia vuodesta 2018 ja on tullut tutuksi muun muassa Roba- ja Syke-sarjoista.

Lue artikkeli Suomiviihteen sivulta: https://www.suomiviihde.fi/viihdeuutiset/tvsta-tuttu-nayttelija-kaksikko-yhdisti-voimansa/

www.antonkettunen.com
www.facebook.com/ANTHUANOFFICIAL